Go Back   Farm Town > Help & Support > Help & Support

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old Apr 30 2022, 11:27 AM
lynnetimpeiro@msn.com lynnetimpeiro@msn.com is offline
Getting Started ( Level 1 )
 
Join Date: Jun 04 2010
Posts: 84
Farmer Since: Mar 27 2009
Level:
Trophies: 0
XP:
Default

No real problem with this; I'm just curious. I keep getting train boost requests from "non-friends." When I click to boost, I get the message that it is no longer available. How do I find out who these "non-neighbors" are so I can at least send a friend message or whatever? Again, it is not a problem and no big deal. Just thought if they need friends, I'd do it. As always, thank you for the information.
__________________

Visit 's Farm


DB:W20, MPS:C20
Reply With Quote
  #22  
Old Apr 30 2022, 11:56 AM
Tiger's Avatar
Tiger Tiger is offline
 
Join Date: Mar 12 2010
Location: UK but i'd rather be somewhere hot and sunny :) with a swimming pool!
Posts: 8,345
Default

Quote:
Originally Posted by lynnetimpeiro@msn.com View Post
No real problem with this; I'm just curious. I keep getting train boost requests from "non-friends." When I click to boost, I get the message that it is no longer available. How do I find out who these "non-neighbors" are so I can at least send a friend message or whatever? Again, it is not a problem and no big deal. Just thought if they need friends, I'd do it. As always, thank you for the information.
Hi lynnetimpeiro,

It's usually due to someone with access to more than one account, perhaps to help someone out. It's more likely to happen if they use the same browser for both accounts and don't manually log out then close and reopen the the browser before logging into the other one. This happened after Facebook security updates quite some time ago.
Some can, instead of closing the browser just close any tabs that are open with Facebook and the game loaded, then just open a new tab and log into the other account, but that may not work every time.

When you get one in your train manager the blue button that shows you the relationship to that person (neighbour, friend, non-friend) is clickable and will take you to their farm so you could leave a message for them to contact them that way if you wanted to.

If you just want to boost them, do those from My Requests and you'll not see the no longer available message, you'll get one of the other messages depending on if it can still be boosted or not.
__________________
Tiger

Reply With Quote
  #23  
Old Apr 30 2022, 12:21 PM
lynnetimpeiro@msn.com lynnetimpeiro@msn.com is offline
Getting Started ( Level 1 )
 
Join Date: Jun 04 2010
Posts: 84
Farmer Since: Mar 27 2009
Level:
Trophies: 0
XP:
Default

Thank you, Tiger!! Good to know. I'll send them a message next time around. Thank you again.
__________________

Visit 's Farm


DB:W20, MPS:C20
Reply With Quote
  #24  
Old Apr 30 2022, 01:20 PM
Tiger's Avatar
Tiger Tiger is offline
 
Join Date: Mar 12 2010
Location: UK but i'd rather be somewhere hot and sunny :) with a swimming pool!
Posts: 8,345
Default

Quote:
Originally Posted by lynnetimpeiro@msn.com View Post
Thank you, Tiger!! Good to know. I'll send them a message next time around. Thank you again.
You're very welcome lynnetimpeiro
__________________
Tiger

Reply With Quote
  #25  
Old May 01 2022, 06:57 PM
lpost7219 lpost7219 is offline
 
Join Date: Jul 22 2009
Posts: 4
Default Can't dispatch train

I was asked to send a screen shot of the msg I receive when I try to dispatch my trains. It keeps saying I have a train on Farm 9, which I did at one time, but with the changes I kept losing my cars and turbo engine, so I just started a train on another farm. Now it won't let me dispatch that train. i can't get my screen shot to post. All it says is I cannot dispatch the train on 37 because I already have two turbo engines dispatched on Farm 9 and 37. Please get this taken care of as soon as possible. Thank you very much
Reply With Quote
  #26  
Old May 01 2022, 07:11 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 18,092
Default

Quote:
Originally Posted by lpost7219 View Post
I was asked to send a screen shot of the msg I receive when I try to dispatch my trains. It keeps saying I have a train on Farm 9, which I did at one time, but with the changes I kept losing my cars and turbo engine, so I just started a train on another farm. Now it won't let me dispatch that train. i can't get my screen shot to post. All it says is I cannot dispatch the train on 37 because I already have two turbo engines dispatched on Farm 9 and 37. Please get this taken care of as soon as possible. Thank you very much
Hi lpost,
Where is your 2nd train as you don't mention what farm it is on. The Turbo train on your farm 37 is still dispatched and has 14 hours left until it returns, so you can't dispatch it again.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #27  
Old May 05 2022, 09:44 AM
DitzyLuvBug2 DitzyLuvBug2 is offline
 
Join Date: Aug 30 2012
Posts: 63
Default I can't request train boosts

It is my understanding that train boosts were fixed on April 22, 2022. I still cannot send out train boosts. I get the spinning circle and it doesn't load farmers.

I updated Chrome and did the mem-cache, closed browser and reopened. Then loaded FT and still doesn't give me farmers to choose from.

ID: 777364817
Reply With Quote
  #28  
Old May 05 2022, 09:48 AM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 18,092
Default

Quote:
Originally Posted by DitzyLuvBug2 View Post
It is my understanding that train boosts were fixed on April 22, 2022. I still cannot send out train boosts. I get the spinning circle and it doesn't load farmers.

I updated Chrome and did the mem-cache, closed browser and reopened. Then loaded FT and still doesn't give me farmers to choose from.

ID: 777364817
Hi DitzyLuvBug,
If you had the problem that only some had prior to the one in April then that problem is not fixed and Facebook still has an open ticket for that. That one is not fixed. The April one was a short term one in which no one could send train boosts or gifts because of a change in code by Facebook. That one was fixed within a couple days.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #29  
Old May 05 2022, 09:53 AM
DitzyLuvBug2 DitzyLuvBug2 is offline
 
Join Date: Aug 30 2012
Posts: 63
Default I can't request train boosts

ok thank you.
Reply With Quote
  #30  
Old May 08 2022, 07:15 AM
Lene Bay Lene Bay is offline
 
Join Date: Jun 14 2009
Posts: 83
Default

I've been away from the game for some time (because I didn't have time for it). I have tried to make my train work again but it won't work.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:40 PM.