Go Back   Farm Town > Help & Support > Help & Support

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #471  
Old Jun 10 2024, 03:42 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 20,699
Default

Quote:
Originally Posted by LisaScobee View Post
OK, so I'm trying to move a facility and this happens (see photo). Why? Usually rights itself if I exit Farm Town and return.
Hi Lisa,
We are not sure what exactly you were trying to do. The facility in the red and faded out looks like you were trying to set it in a location that you can't because something else is already there like the crop plots.
If you can explain what you are trying to do more then we might be able to let you know what you need to do.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #472  
Old Jun 10 2024, 03:54 PM
LisaScobee LisaScobee is offline
 
Join Date: Sep 14 2017
Posts: 385
Thumbs down

Quote:
Originally Posted by Taz D View Post
Hi Lisa,
We are not sure what exactly you were trying to do. The facility in the red and faded out looks like you were trying to set it in a location that you can't because something else is already there like the crop plots.
If you can explain what you are trying to do more then we might be able to let you know what you need to do.
I picked up the facility with the mouse and attempted to move it. As you can see from the photo, the facility appears to stay in its original place AND be picked up. I wasn't expecting/planning for it to be put down where it's "hovering" as I know there's plowed fields there. Not sure why I'm even bothering to explain it. It's probably "my computer".
__________________
USER ID number is: 1637121091 Build No: 630
Visit my farm!

Last edited by LisaScobee; Jun 10 2024 at 03:56 PM. Reason: added something
Reply With Quote
  #473  
Old Jun 10 2024, 04:03 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 20,699
Default

Quote:
Originally Posted by LisaScobee View Post
I picked up the facility with the mouse and attempted to move it. As you can see from the photo, the facility appears to stay in its original place AND be picked up. I wasn't expecting/planning for it to be put down where it's "hovering" as I know there's plowed fields there. Not sure why I'm even bothering to explain it. It's probably "my computer".
Hi Lisa,
Even though you had picked it up the original show as still where it is isn't a problem. It will shift to the new location when you set it down or will go back to the original position if you abandon the move.
No it is not your computer. Sometimes it happens this way in the game.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #474  
Old Jun 24 2024, 11:47 PM
LisaScobee LisaScobee is offline
 
Join Date: Sep 14 2017
Posts: 385
Question Away Message...

Found it.

Where do I access the new "away message" feature. I saw it at one time and can't find it now. Also, NO idea what thread this belongs in.
__________________
USER ID number is: 1637121091 Build No: 630
Visit my farm!

Last edited by LisaScobee; Jun 24 2024 at 11:52 PM. Reason: fixed problem
Reply With Quote
  #475  
Old Jun 24 2024, 11:51 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 20,699
Default

Quote:
Originally Posted by LisaScobee View Post
Where do I access the new "away message" feature. I saw it at one time and can't find it now. Also, NO idea what thread this belongs in.
Hi Lisa,
I moved your post to the Display thread.

You can find it by clicking on your own avatar on the farm. It is "Set Unavailable Status.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #476  
Old Jun 24 2024, 11:53 PM
LisaScobee LisaScobee is offline
 
Join Date: Sep 14 2017
Posts: 385
Default

See above.

Quote:
Originally Posted by Taz D View Post
Hi Lisa,
I moved your post to the Display thread.

You can find it by clicking on your own avatar on the farm. It is "Set Unavailable Status.
__________________
USER ID number is: 1637121091 Build No: 630
Visit my farm!
Reply With Quote
Reply

Tags
browser zoom, bugs and glitches, display, eye, facility manager, farm order, farm stats, full screen, fullscreen, mouse, mouse over, music, normal screen, regular screen, screen size, show names, sound, stats, unhide

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:57 PM.