Go Back   Farm Town > Feedback and Suggestions > Suggestions

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #41  
Old Sep 18 2019, 09:05 PM
rodkay1@bigpond.com rodkay1@bigpond.com is offline
Account Not Linked
 
Join Date: Jun 29 2016
Posts: 35
Default

I think it would be great if we could take facilities out of storage and put onto crops. At the moment you have to have a clear space. I want to condense my facilities down to having them only on a few farms but at this stage it means once I put them into storage I have to delete all the plowed land I have done and redo... I have read many sites and a lot of people feel the same way..thanks
Reply With Quote
  #42  
Old Nov 02 2019, 01:45 AM
Dana1971 Dana1971 is offline
Account Not Linked
 
Join Date: Nov 23 2014
Posts: 102
Default Market place

I think it would be nice if after you've clicked on someone with the Tan color and looked at what they are selling (if anything) and what they have in their Super Facility, that when you click to close it the Tan would go away. It's not like that now, and I keep clicking on the same ppl
Reply With Quote
  #43  
Old Nov 05 2019, 04:35 PM
amanda1955 amanda1955 is offline
 
Join Date: Aug 16 2009
Location: Bendigo, Aust
Posts: 168
Default

would be nice if you could grey out anyone who does not have enough in the trading warehouse , so many dont or a warning they dont so they cannot post them
Reply With Quote
  #44  
Old Nov 08 2019, 09:21 AM
Santmyer Santmyer is offline
 
Join Date: Nov 20 2009
Posts: 198
Default Thanksgiving Turkey

When we add a Thanksgiving Turkey to storage, it should go to the Thanksgiving category not in with the animal category. It is not usable or even placeable in the chicken coop.
__________________
http://apps.facebook.com/farmtown/pl...0646&farm_ix=Y

Farming Since July 25, 2009
Reply With Quote
  #45  
Old Nov 10 2019, 04:28 PM
chrisluvsanimals chrisluvsanimals is offline
 
Join Date: Sep 09 2009
Location: Farm country....Missouri, USA
Posts: 168
Default

I'd love it if we could access our "friends" trading warehouse too instead of just our neighbors. I have lots of friends that sell me products in my TW that just show up as a blank head, but if I click on that head, I can go to their farm. It would be nice to return the favor but we need a way to open the TW on their farms.
Reply With Quote
  #46  
Old Nov 12 2019, 06:55 AM
Dana1971 Dana1971 is offline
Account Not Linked
 
Join Date: Nov 23 2014
Posts: 102
Default Trading Warehouse Icon

It would be great if everyone had a Trading Warehouse Icon on their farm so when we work their farms we could just click on it via the icon. I don't keep many neighbors because it slows the game down.
Reply With Quote
  #47  
Old Nov 24 2019, 09:38 PM
VondaK VondaK is offline
 
Join Date: Sep 16 2009
Posts: 74
Default

Really like the new updates on the Trading Warehouse. Thank you. However, there are a lot of people asking us to sell items to them. I don't have all my quantities memorized. It sure would be nice if we could be able to check our storage to know if we have a large quantity, enough to sell, from the open Trading Warehouse requests. Thank you for your consideration.
PS similar to having the "quest icon" in the checking neighbor quests.

Last edited by VondaK; Nov 26 2019 at 02:55 PM.
Reply With Quote
  #48  
Old Nov 25 2019, 08:48 AM
bossy56 bossy56 is offline
 
Join Date: Oct 19 2010
Posts: 24
Default

I'm really enjoy doing the super facility/warehouse. How ever, the issue I'm having is: If the super facility is showing there's 12 items (for example the glass factory) then all 12 should show up in the warehouse. But they aren't. We have to go back and reset it so those other 4 items do show. It would be nice if the warehouse showed all the items, no matter how many, show up in there too.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:19 AM.