Go Back   Farm Town > Help & Support > Help & Support

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #921  
Old Apr 15 2017, 01:08 PM
barbara nixon barbara nixon is offline
 
Join Date: Apr 27 2010
Posts: 316
Default

how do i get rid of a port that has been deleted?..i had one that sat in my port for 23 hrs and i had to pass it by..shouldn't it have just not shown up?
Reply With Quote
  #922  
Old Apr 15 2017, 01:17 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 24,687
Default

Quote:
Originally Posted by barbara nixon View Post
how do i get rid of a port that has been deleted?..i had one that sat in my port for 23 hrs and i had to pass it by..shouldn't it have just not shown up?
Hi Barbara,
Are you talking about a port one of your ships sat in for 23 hours or someone else's ship that sat in your port for 23 hours?
If it is one of your ships the only thing you can do is skip that port, then when you prepare your ships if that one shows in the list replace it. As long as they are still your neighbor and they haven't turned off their port then they may still show in your itinerary.
If it is a ship in your port then you are still one their neighbor list and if you don't want their ships coming to your port then you can go to their farms by clicking on the button on their picture to remove yourself as as their neighbor.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #923  
Old Apr 16 2017, 08:38 AM
Nehpetsk Nehpetsk is offline
 
Join Date: Mar 24 2012
Location: Downunder
Posts: 13
Default

When I start to prepare my ship it says it has 24 mins to prepare. I have to reload the port to get it to show 23 hours xx mins.
__________________
------------------------------------
Happily farming since 22 June 2009
https://apps.facebook.com/farmtown/p...1741&farm_ix=0
Reply With Quote
  #924  
Old Apr 16 2017, 10:28 AM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 24,687
Default

Quote:
Originally Posted by Nehpetsk View Post
When I start to prepare my ship it says it has 24 mins to prepare. I have to reload the port to get it to show 23 hours xx mins.
Hi Nehpetsk,
That is because the server data hasn't updated. Closing your seaport after you unload and tyhen reopening it will force an update and then when you click to start the preparation it will be right.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #925  
Old Apr 17 2017, 07:09 PM
dizzydog56 dizzydog56 is offline
 
Join Date: Jan 27 2011
Posts: 10
Default

Is there a way to see what neighbors don't do ships? Because I really need to get rid of them.
Reply With Quote
  #926  
Old Apr 17 2017, 07:13 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 24,687
Default

Quote:
Originally Posted by dizzydog56 View Post
Is there a way to see what neighbors don't do ships? Because I really need to get rid of them.
Hi dizzydog,
I am sorry but the only way you can tell is if they have closed their port and in that case your ship will not go there.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #927  
Old Apr 20 2017, 12:08 PM
Conjetta Conjetta is offline
 
Join Date: Jun 23 2016
Posts: 36
Default

I put a ship in storage a few weeks ago. I took it out yesterday and have prepared the cars and dispatched the ship this morning. But the ship still isn't showing with others in my ship log. I figured it would take time, but I feel I've waited long enough to now ask for help. Can you help me out? It's the blue cargo ship on Farm 23.
Reply With Quote
  #928  
Old Apr 20 2017, 12:22 PM
Tiger's Avatar
Tiger Tiger is offline
 
Join Date: Mar 12 2010
Location: UK but i'd rather be somewhere hot and sunny :) with a swimming pool!
Posts: 9,785
Default

Quote:
Originally Posted by Conjetta View Post
I put a ship in storage a few weeks ago. I took it out yesterday and have prepared the cars and dispatched the ship this morning. But the ship still isn't showing with others in my ship log. I figured it would take time, but I feel I've waited long enough to now ask for help. Can you help me out? It's the blue cargo ship on Farm 23.
Hi Conjetta,

I am not seeing a blue cargo ship on your farm 23 so the farm you have linked to the forum may be a different one. Please provide the link to the farm with the blue cargo ship on. Instructions, if you need them can be found........
http://www.slashkey.com/forum/showthread.php?t=590390

If it is just that you can not see the ship in the Seaport manager, you may have it hidden in there. Open the Seaport manager, clink on "My Ships" and look top right for the EYE. Click on the eye and follow the instructions. You need a check mark in the box for the blue cargo ship and any other ships you want to see.

Last edited by Tiger; Apr 20 2017 at 12:35 PM.
Reply With Quote
  #929  
Old Apr 20 2017, 02:48 PM
knolan knolan is offline
Getting Started ( Level 1 )
 
Join Date: Sep 11 2009
Location: Norwich
Posts: 226
Farmer Since: Mar 27 2009
Level:
Trophies: 0
XP:
Default Cancel a Deported Ship

Is it possible to cancel a ship that was deported in error? I accidentally clicked on the Dispatch or Deport Ship option instead of processing a container and wanted to recall the ship to either cancel that immediate ship from processing any more, or to prepare another ship immediately.
__________________

Visit 's Farm


DB:W20, MPS:C20
Reply With Quote
  #930  
Old Apr 20 2017, 02:55 PM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 13,175
Default

Quote:
Originally Posted by knolan View Post
Is it possible to cancel a ship that was deported in error? I accidentally clicked on the Dispatch or Deport Ship option instead of processing a container and wanted to recall the ship to either cancel that immediate ship from processing any more, or to prepare another ship immediately.
Hi knolan

I moved your post to the thread about Cargo Ships in Help & Support.

I'm sorry but once you dispatch a ship there is no way to cancel it.

You have that option when you click in Dispatch button and the pop up asks you if you want to dispatch the ship now.
__________________
CONSIGUE EL LINK A TU GRANJA

LINKING YOUR FARM TO THE FORUM

SUPPORT TEAM



Granjera desde el 29 de Julio 2009
Reply With Quote
Reply

Tags
cargo ships, container, cranes, dispatch ship, logbook, pink port, port deleted, red skip port, replace port, reuse itinerary, ship rewards, ship's logbook, ships, skip port

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:22 PM.