Go Back   Farm Town > Help & Support > Help & Support

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #501  
Old May 25 2020, 03:12 AM
KCJ KCJ is offline
 
Join Date: Dec 26 2010
Location: California USA
Posts: 61
Default

i have a problem with my Enhanced train on farm 24, I moved it and now I can not get the cars to connect. I'd really appreciate if you can look at it and see what I've done wrong.
http://apps.facebook.com/farmtown/pl...00001125470378

Last edited by KCJ; May 25 2020 at 03:18 AM.
Reply With Quote
  #502  
Old May 25 2020, 03:26 AM
KCJ KCJ is offline
 
Join Date: Dec 26 2010
Location: California USA
Posts: 61
Thumbs up

Never mind, I got it fixed! Weird, I had it TOO CLOSE to the next car, I moved it forward, and suddenly it is connected to the whole train!
Reply With Quote
  #503  
Old May 25 2020, 06:22 AM
Tiger's Avatar
Tiger Tiger is offline
 
Join Date: Mar 12 2010
Location: UK but i'd rather be somewhere hot and sunny :) with a swimming pool!
Posts: 9,918
Default

Quote:
Originally Posted by KCJ View Post
i have a problem with my Enhanced train on farm 24, I moved it and now I can not get the cars to connect. I'd really appreciate if you can look at it and see what I've done wrong.
http://apps.facebook.com/farmtown/pl...00001125470378
Quote:
Originally Posted by KCJ View Post
Never mind, I got it fixed! Weird, I had it TOO CLOSE to the next car, I moved it forward, and suddenly it is connected to the whole train!
Hi KCJ,

Glad to hear you were able to sort your train out yourself

Just in case this happens again:

When you make alterations to Trains, it's best to either use the Yellow Edit hand in your toolbox or manually select the item and move it. If you use the Freestyle Designers to move them, that can make them overlap slightly which can prevent them connecting correctly.
Reply With Quote
  #504  
Old May 28 2020, 12:59 PM
lynnetimpeiro@msn.com lynnetimpeiro@msn.com is offline
Getting Started ( Level 1 )
 
Join Date: Jun 04 2010
Posts: 189
Farmer Since: Mar 27 2009
Level:
Trophies: 0
XP:
Default

I have 2 trains on Farm 14. The one is standard engine and other is enhanced (I think). Anyway, the "enhanced" has a Long Fish Car already attached. I would like to get another Long Fish Car for the standard engine train. Can I do this? If I understand the Chapter on Trains, it is attaching to the same train that would be the problem. Thank you.
__________________

Visit 's Farm


DB:W20, MPS:C20
Reply With Quote
  #505  
Old May 28 2020, 01:06 PM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 13,293
Default

Quote:
Originally Posted by lynnetimpeiro@msn.com View Post
I have 2 trains on Farm 14. The one is standard engine and other is enhanced (I think). Anyway, the "enhanced" has a Long Fish Car already attached. I would like to get another Long Fish Car for the standard engine train. Can I do this? If I understand the Chapter on Trains, it is attaching to the same train that would be the problem. Thank you.
Hi lynnetimpeiro

You understood it the correct way. You can get another Long Fish car for your train with the Standard locomotive.

Having 2 cars of the same type in a train will not give you a problem or issue, it is just the second car will be a decoration and will not give you products.
__________________


Granjera desde el 29 de Julio 2009

Last edited by marymarcel; May 28 2020 at 01:12 PM.
Reply With Quote
  #506  
Old May 28 2020, 08:22 PM
lynnetimpeiro@msn.com lynnetimpeiro@msn.com is offline
Getting Started ( Level 1 )
 
Join Date: Jun 04 2010
Posts: 189
Farmer Since: Mar 27 2009
Level:
Trophies: 0
XP:
Default

YAY -- Thank you so much Mary!! Appreciate the time and information -- off to the train store.
__________________

Visit 's Farm


DB:W20, MPS:C20
Reply With Quote
  #507  
Old May 28 2020, 08:41 PM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 13,293
Default

Quote:
Originally Posted by lynnetimpeiro@msn.com View Post
YAY -- Thank you so much Mary!! Appreciate the time and information -- off to the train store.
You are very welcome lynnetimpeiro
__________________


Granjera desde el 29 de Julio 2009
Reply With Quote
  #508  
Old May 31 2020, 10:15 AM
CLdy CLdy is offline
 
Join Date: Nov 24 2016
Posts: 2
Default Trains and facilities

I am having a problem when doing other peoples facilities. I use Google Chrome. When having all my trains loaded and dispatched, then working someone's facilities the trains are not helping with the work, I have to click each and every facility myself with no help from the mayor. This started when the new train thing came out. I don't have time to do each and every facility that is why I bought all the trains.
Reply With Quote
  #509  
Old May 31 2020, 10:39 AM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 25,451
Default

Quote:
Originally Posted by CLdy View Post
I am having a problem when doing other peoples facilities. I use Google Chrome. When having all my trains loaded and dispatched, then working someone's facilities the trains are not helping with the work, I have to click each and every facility myself with no help from the mayor. This started when the new train thing came out. I don't have time to do each and every facility that is why I bought all the trains.
Hi Cldy,
I have checked your farms and what I see are several trains with 3 to 5 train cars. With them set up this way and dispatched you would have to at least go to every farm to get the mayor to work them. Please go back to each farm and make sure those trains are dispatched, because we have no way currently to check status of your trains.
If you would consolidate and set up at least 2 of the trains with 10 different long cars, then you could reduce your facility woirk down to 2 clicks for the whole work for the mayor to do all the farms and facilities without having to go to each farm.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #510  
Old Jun 03 2020, 12:19 PM
Newfy1963 Newfy1963 is offline
Account Not Linked
 
Join Date: Dec 10 2010
Posts: 1
Unhappy Purchase 10 Long Cars

Hi

I purchase 10 long cars as I understood it would help to speed up my time working my neighbors' factories however, it was a waste of money as it is not working.

Would love to have my FC 350 back or at least the trains to work.
Reply With Quote
Reply

Tags
boost train, can't boost train, can't dispatch train, connecting train cars, dispatch train, locomotive, long cars, missing train, train, trains and fac work, trains not working, unload train

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:38 AM.