Go Back   Farm Town > Help & Support > Help & Support

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #41  
Old May 29 2021, 04:37 PM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 14,774
Default

Quote:
Originally Posted by Caren Katsmom View Post
That is not how it worked in the Flash version of the game. The buttons to Store All and Cash Out All worked independently of what facilities or buildings you were displaying in the Facility Manager. I always displayed ONLY my Animal Buldings, but was always able to store and cash out everything, every time I clicked one of those buttons. Surely the developers know about this change?

We will try to check this in Flash as soon as we can.

Also, why did you have the Regular facilities and Service facilities unchecked if you need those checked to fill/load them?
Reply With Quote
  #42  
Old May 29 2021, 04:55 PM
Caren Katsmom Caren Katsmom is offline
 
Join Date: Jul 04 2010
Posts: 95
Default

Quote:
Originally Posted by marymarcel View Post
We will try to check this in Flash as soon as we can.

Also, why did you have the Regular facilities and Service facilities unchecked if you need those checked to fill/load them?
When I was ready to fill and load my facilities, I put the check marks in the appropriate boxes. I don't fill or load that often, because I don't post my facilities very often. After filling/loading, I have always removed the check marks from those boxes. However, I do Store All and Cash Out All on a daily basis.

You mentioned the "Harvest All" button earlier, and that it works whether or not you have a check mark in the Animal Buildings box (meaning, whether or not Animal Buildings are displaying in the Facility Manager). That's how it used to work for "Store All" and "Cash Out All". I don't have the tool for harvesting all animal buildings at this time.
Reply With Quote
  #43  
Old May 29 2021, 05:55 PM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 14,774
Default

Quote:
Originally Posted by Caren Katsmom View Post
When I was ready to fill and load my facilities, I put the check marks in the appropriate boxes. I don't fill or load that often, because I don't post my facilities very often. After filling/loading, I have always removed the check marks from those boxes. However, I do Store All and Cash Out All on a daily basis.

You mentioned the "Harvest All" button earlier, and that it works whether or not you have a check mark in the Animal Buildings box (meaning, whether or not Animal Buildings are displaying in the Facility Manager). That's how it used to work for "Store All" and "Cash Out All". I don't have the tool for harvesting all animal buildings at this time.
Hi Caren

We have tested this using flash and you are correct.

We will let the developers know but it is up to them if they change those back.
Reply With Quote
  #44  
Old May 29 2021, 08:57 PM
KnittyGirl KnittyGirl is offline
 
Join Date: Aug 01 2009
Location: Michigan
Posts: 108
Default

I was checking my facility list to update (excel sheet) and noticed I only have 1 Casino Supplies Facility. I should have 2. One on Farm 1 and one on Farm 28. The one on Farm 28 was there a few days ago but it's not there now. I checked my Storage and it's not there either. I tried to find out when I bought the 2nd one, but the Cash Activity only goes back 6 months. I'm not sure where it disappeared to. Can you help, please? Thank you!
Reply With Quote
  #45  
Old May 29 2021, 09:05 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 20,211
Default

Quote:
Originally Posted by KnittyGirl View Post
I was checking my facility list to update (excel sheet) and noticed I only have 1 Casino Supplies Facility. I should have 2. One on Farm 1 and one on Farm 28. The one on Farm 28 was there a few days ago but it's not there now. I checked my Storage and it's not there either. I tried to find out when I bought the 2nd one, but the Cash Activity only goes back 6 months. I'm not sure where it disappeared to. Can you help, please? Thank you!
Hi KnittyGirl,
According to your data yes you have 2 of those and they both are on farms somewhere. You will have to search all your farms for it to find them. I did look at Farm 28 and it isn't there.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #46  
Old May 29 2021, 09:51 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 20,211
Default

Quote:
Originally Posted by KnittyGirl View Post
It's not in my Facility Manager any where. And when I search the Facility Manager, it doesn't show up. I'm at a loss. It was an empty facility as I took it out of rotation because I wanted to move it, but wouldn't it still show up anyway? I have a few facilities out of rotation i.e. Fish Farming Plant, Semi-Trailer, Bee Farm, Oil Refinery and they all show up in my Facility Manager. What am I not seeing?
Hi KnittyGirl,
It would only depending on your filter settings. You will need to search the farms to find it. Once you do to get it to show up in the facility manager you may need to put it in your storage, restart your farms, then place it back on the farm.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #47  
Old May 29 2021, 09:55 PM
KnittyGirl KnittyGirl is offline
 
Join Date: Aug 01 2009
Location: Michigan
Posts: 108
Default

Quote:
Originally Posted by Taz D View Post
Hi KnittyGirl,
According to your data yes you have 2 of those and they both are on farms somewhere. You will have to search all your farms for it to find them. I did look at Farm 28 and it isn't there.
. I found it. It's a duplicate on Farm 1. Thank you for checking!!!!
Reply With Quote
  #48  
Old May 29 2021, 09:56 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 20,211
Default

Quote:
Originally Posted by KnittyGirl View Post
Never mind the second post. I found it. It's a duplicate on Farm 1. Thank you for checking!!!!
Hi KnittyGirl,
That would be why it wasn't showing in the Facility Manager too.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #49  
Old May 30 2021, 04:16 AM
Frankie59 Frankie59 is offline
 
Join Date: Jul 23 2009
Posts: 2
Default

Hi Tiger, in what proportion? In my example, 990 XP is announced, 696 XP and 158 bonus batches are actually awarded. This makes a total of 854, which is 136 points less than the announced 990 XP..
BR Frankie
Reply With Quote
  #50  
Old May 30 2021, 06:46 AM
Tiger's Avatar
Tiger Tiger is offline
 
Join Date: Mar 12 2010
Location: UK but i'd rather be somewhere hot and sunny :) with a swimming pool!
Posts: 9,347
Default

Quote:
Originally Posted by Frankie59 View Post
Hi Tiger, in what proportion? In my example, 990 XP is announced, 696 XP and 158 bonus batches are actually awarded. This makes a total of 854, which is 136 points less than the announced 990 XP..
BR Frankie

Hi Frankie59,

The only information the game gives you when you start multiple batches is the amount of bonus batches that were sent into production, it doesn't tell you how many xp that amounted to that were deducted for the bonus batches. You have to be quick if you want to see that notification as it's only there for a few seconds in white text towards the bottom of the screen when you do something like use the Start All in the Facility Manager. It's only there briefly to stop it getting in the way of what you are doing.

Products can vary on the amount of xp you earn, one product may only earn you 1 xp for starting a single batch, another may earn you 4 xp so it depends on which products you got a free batch for as to how many xp got deducted and there no way to know which ones you got bonus batches for or how many.

You get a set percentage of a chance of earning an extra batch depending on the belt or dan you have earned for any particular product.

Those percentages differ from the belts and dans earned for what you harvest on your farms. For example with products you make in facilities, the Black Belt is a 18% chance for an extra batch, 7th Dan is a 48% chance for an extra batch.

If you would like to see the full list of percentages for both products in facilities and the percentages for what you harvest on your farms you will find that in Chapter 30 Belt/Dan Bonuses section of the Game Guide
__________________
Tiger


Clickable Help Links:
Need help? Post in Help and Support
How to get and Create your Farm Link
How to FIND YOUR POSTS on the forum.


Reply With Quote
Reply

Tags
belt, can't post from facility, cash out, display issues, duplicate facility, facilities, facility manager, facility wall requests, find facility on farm, fuel problems, fuel usage, funeral facilities, ingredient planner, levels, load all, non-workable facs, production facility, religious facilities, service facilities, service facility, store all, what's in stock, what's pending

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:38 AM.