Go Back   Farm Town > Help & Support > Help & Support

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #101  
Old Jul 07 2021, 08:44 AM
linda.honeysuckle linda.honeysuckle is offline
 
Join Date: Jan 10 2011
Posts: 7
Default

I bought the new facilities and placed them on my farm. decided to move a couple of them to another farm. placed them in storage now I am unable to remove from storage and place them on the other farm or the one I had them on.
Reply With Quote
  #102  
Old Jul 07 2021, 09:27 AM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 14,774
Default

Quote:
Originally Posted by linda.honeysuckle View Post
I bought the new facilities and placed them on my farm. decided to move a couple of them to another farm. placed them in storage now I am unable to remove from storage and place them on the other farm or the one I had them on.
Hi linda.honeysuckle

What happens when you try to place them on the farm? Do you get a message? Do you see a red square?

To place a facility on a farm you need an empty space a little bigger than the facility.
Even using the purple hand, you need at least an empty space the size of a pine tree.
Reply With Quote
  #103  
Old Jul 08 2021, 06:58 PM
Janice Ligon Janice Ligon is offline
 
Join Date: Jul 26 2009
Posts: 13
Default

I used to be able to rearrange the order of my facs in the Fac manager. I must have forgotten how. Can you refresh my memory?
Reply With Quote
  #104  
Old Jul 08 2021, 07:05 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 20,211
Default

Quote:
Originally Posted by Janice Ligon View Post
I used to be able to rearrange the order of my facs in the Fac manager. I must have forgotten how. Can you refresh my memory?
Hi Janice,
You have 2 filters that you can use to control what you can see and how they are ordered in thw facility manager. The funnel allows you to set what you want to see and the A Z filter lets you choose the order you want to see them.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #105  
Old Jul 09 2021, 11:40 AM
judyjor714@att.net judyjor714@att.net is offline
 
Join Date: Oct 09 2017
Posts: 20
Question Non-ingredients

Why are there so many non-ingredients that use our production? I know some have been used in new facilities, but things like drinks should be in the existing facility for drinks.
Reply With Quote
  #106  
Old Jul 09 2021, 11:51 AM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 20,211
Default

Quote:
Originally Posted by judyjor714@att.net View Post
Why are there so many non-ingredients that use our production? I know some have been used in new facilities, but things like drinks should be in the existing facility for drinks.
Hi Jodyjor,
I moved your posyt to the Help & Support subject thread about the facilities.
There are non-ingredients because the developers can only release so many new facilities each month.
If you have suggestions for some of these specific non-ingredients please post them in the Suggestions section. You can not start a new thread there, but you can reply to an existing thread that fits your suggestion.

If the non-ingredients you are asking about can be put iun a new facility there is a thread there for that.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #107  
Old Jul 09 2021, 11:43 PM
MOM GLENDA MOM GLENDA is offline
 
Join Date: May 04 2009
Posts: 187
Default

why is the show facility info not showing now when i click on show names. i need to know how many faciltys i got on my farm 17. if it close to being to manyi need to not put anymore on farm 17. why is that not showing anymore
Reply With Quote
  #108  
Old Jul 09 2021, 11:46 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 20,211
Default

Quote:
Originally Posted by MOM GLENDA View Post
why is the show facility info not showing now when i click on show names. i need to know how many faciltys i got on my farm 17. if it close to being to manyi need to not put anymore on farm 17. why is that not showing anymore
Hi Mom Glenda,
That feature has not been added back in yet.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #109  
Old Jul 10 2021, 03:35 PM
Alexandra_J's Avatar
Alexandra_J Alexandra_J is offline
 
Join Date: May 31 2013
Location: Cornwall, UK
Posts: 441
Default

Is there a list of what XPs you get per facility and Client's when they are filled at 100%?
__________________
Playing Farm Town Since: 16th March 2009
Browser on laptop: Chrome and/or Opera
Windows: Windows 11
Laptop: Lenovo IdeaPad 3 14ITL05, 11th Gen, i7
From: Cornwall, United Kingdom

https://apps.facebook.com/farmtown/p...1959&farm_ix=0

https://apps.facebook.com/farmtown/p...c_location=ufi


FB profile (accepting no FR for the time being) - https://www.facebook.com/alexandrajeffery88
Reply With Quote
  #110  
Old Jul 10 2021, 03:40 PM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 14,774
Default

Quote:
Originally Posted by Alexandra_J View Post
Is there a list of what XPs you get per facility and Client's when they are filled at 100%?

Hi Alexandra_J

No, there isnt any list like that but if you wish you can check it yourself loading every facility and service individually.
Reply With Quote
Reply

Tags
belt, can't post from facility, cash out, display issues, duplicate facility, facilities, facility manager, facility wall requests, find facility on farm, fuel problems, fuel usage, funeral facilities, ingredient planner, levels, load all, non-workable facs, production facility, religious facilities, service facilities, service facility, store all, what's in stock, what's pending

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:31 AM.