Go Back   Farm Town > Help & Support > Help & Support

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #61  
Old Nov 24 2023, 09:39 AM
farmerKBW farmerKBW is offline
 
Join Date: Aug 13 2012
Posts: 44
Default

Mary Marcel,
Thanks so much! I have forwarded your reply to my neighbor so that she can contact Support about this matter. She isn't online right now, but I hope she is able to get this resolved.
I greatly appreciate your assistance.
~Kelly (Farmer KBW)
Reply With Quote
  #62  
Old Nov 24 2023, 09:41 AM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 20,698
Default

Quote:
Originally Posted by farmerKBW View Post
Thanks so much for clearing that up for me!

When I harvest the Brussel Sprouts, the in-game feedback during harvesting says, "Brussel Sprouts field" as I hover over the unharvested crop, which I think may be further complicating the issue.

Is what she needs, then, a facility product?

Thanks again for your help!
Hi farmerKBW,
No it is not a facility product. What she needs is a Brussel Sprout box which is what is in your storage after you harvest the fields. The problem was that there was a glitch when the new facility was released. That was fixed shortly after, but if they opened the quest before the glitch was fixed then it is asking for the wrong thing which you can't help with. What her quest is asking for is a Brussel Sprout field which you can not give her.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #63  
Old Nov 24 2023, 09:44 AM
farmerKBW farmerKBW is offline
 
Join Date: Aug 13 2012
Posts: 44
Default

Quote:
Originally Posted by Taz D View Post
Hi farmerKBW,
No it is not a facility product. What she needs is a Brussel Sprout box which is what is in your storage after you harvest the fields. The problem was that there was a glitch when the new facility was released. That was fixed shortly after, but if they opened the quest before the glitch was fixed then it is asking for the wrong thing which you can't help with. What her quest is asking for is a Brussel Sprout field which you can not give her.
Yes, thanks - I was just back in the game and finally realized what was happening. I'm low on sleep. Her quest is asking for seeds, but she needs the crop. So does her quest need to be updated? Or is it undoable?
Reply With Quote
  #64  
Old Nov 24 2023, 09:57 AM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 20,698
Default

Quote:
Originally Posted by farmerKBW View Post
Yes, thanks - I was just back in the game and finally realized what was happening. I'm low on sleep. Her quest is asking for seeds, but she needs the crop. So does her quest need to be updated? Or is it undoable?
HiKBW,
There isn't anything we can do which is why she has to contact Support. I don't know if it can be fixed or if she will have to just let it expire.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #65  
Old Jan 02 2024, 06:32 PM
Lin Greenthumb Lin Greenthumb is offline
Account Not Linked
 
Join Date: Jun 25 2015
Posts: 4
Default

I noticed this Quest started at about 63 hours last night. I was hoping it would correct itself after my normal memcache clearing, etc. I am not sure what happens if it does not complete before the expiration.
Attached Images
File Type: jpg FT Quest.jpg (20.6 KB, 5 views)
Reply With Quote
  #66  
Old Jan 02 2024, 06:42 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 20,698
Default

Quote:
Originally Posted by Lin Greenthumb View Post
I noticed this Quest started at about 63 hours last night. I was hoping it would correct itself after my normal memcache clearing, etc. I am not sure what happens if it does not complete before the expiration.
Hi Lin Greenthumb,
This is one of 2 quests that very intermitently end up with extended times. The developers have not been able to figure out why as every time they check it then the time is correct. Unfoortunately there is nothing we can do to fix this. If it doesn't complete before the expiration time then you will not get that one.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #67  
Old Jan 02 2024, 07:02 PM
Lin Greenthumb Lin Greenthumb is offline
Account Not Linked
 
Join Date: Jun 25 2015
Posts: 4
Default

Thank you, Taz. Fortunately, I usually have more than enough to get 2 FC, so I just won't worry about it.
Reply With Quote
  #68  
Old Jan 12 2024, 11:03 AM
PapaDoe PapaDoe is offline
 
Join Date: Aug 15 2014
Posts: 40
Default

If I complete the preliminary work on a quest, and i do not have the facility to complete. If a regular neighbor has the facility, is it possible to use theirs or am I out of luck ??

Thanks,
Reply With Quote
  #69  
Old Jan 12 2024, 11:07 AM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 15,158
Default

Quote:
Originally Posted by PapaDoe View Post
If I complete the preliminary work on a quest, and i do not have the facility to complete. If a regular neighbor has the facility, is it possible to use theirs or am I out of luck ??

Thanks,
Hi PapaDoe


What you are asking is a trick and nobody is allowed to post instructions on the forum.
Reply With Quote
  #70  
Old Feb 19 2024, 11:44 PM
amanda1955 amanda1955 is offline
 
Join Date: Aug 16 2009
Location: Bendigo, Aust
Posts: 257
Default

why is it sometimes even though it says can't sell someone a product it won't let me normally have noticed it says not friend or on Facebook but why if we don't need Facebook or need to be friends?
Reply With Quote
Reply

Tags
co-op quests, coop quests, cooperative quest, cooperative quests, help notes

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:59 AM.