Go Back   Farm Town > Help & Support > Help & Support

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #171  
Old Sep 13 2015, 12:49 PM
lndknyn lndknyn is offline
 
Join Date: Feb 08 2011
Posts: 39
Default buying land

I bought a farm# 21. Didn't receive farm but money showed transaction. Please help I am on a quest.
Reply With Quote
  #172  
Old Sep 13 2015, 01:04 PM
Tiger's Avatar
Tiger Tiger is offline
 
Join Date: Mar 12 2010
Location: UK but i'd rather be somewhere hot and sunny :) with a swimming pool!
Posts: 10,470
Default

Quote:
Originally Posted by lndknyn View Post
I bought a farm# 21. Didn't receive farm but money showed transaction. Please help I am on a quest.
Hi Indknyn,

I have moved your post to the thread for Land upgrades were it's easier to help you.

So we can look into this. could you please supply a link to your farm showing in your post. Instructions, if you need them can be found........
http://www.slashkey.com/forum/showthread.php?t=590390


Thank you
Reply With Quote
  #173  
Old Sep 13 2015, 05:35 PM
Jdnelso Jdnelso is offline
 
Join Date: Aug 30 2015
Posts: 118
Default

I don't think I have rearranged my farms but I am returning after about a 1.5yr absence. I went to upgrade some of my farms and my farm 3 and 4 are saysing it costs 10M to get 26x26 this is way out of proportion with all other farms... is this a glitch?
Reply With Quote
  #174  
Old Sep 13 2015, 06:11 PM
Tiger's Avatar
Tiger Tiger is offline
 
Join Date: Mar 12 2010
Location: UK but i'd rather be somewhere hot and sunny :) with a swimming pool!
Posts: 10,470
Default

Quote:
Originally Posted by Jdnelso View Post
I don't think I have rearranged my farms but I am returning after about a 1.5yr absence. I went to upgrade some of my farms and my farm 3 and 4 are saysing it costs 10M to get 26x26 this is way out of proportion with all other farms... is this a glitch?
Hi Jdnelso,

Sorry, no it's not a glitch, that information is correct. At one time the biggest farm was 24x24 for many of the farms, then later on they decided to make them all much bigger and so the costs went up.

We have a list of what all the farm upgrades cost in our Game guide. Here's the link to it. . .
http://r1.slashkey.com/forum/showthread.php?t=422926
Reply With Quote
  #175  
Old Sep 13 2015, 06:47 PM
Jdnelso Jdnelso is offline
 
Join Date: Aug 30 2015
Posts: 118
Default farms 3 and 4

wow that is double the for the same size expansion for all the other farms
Reply With Quote
  #176  
Old Sep 26 2015, 12:27 PM
Winterwolf Winterwolf is offline
 
Join Date: Aug 17 2009
Posts: 33
Question Farm 28

I just purchased farm 28 and the funds were taken from my account but the farm did not show up.

https://apps.facebook.com/farmtown/?...=0&fb_bmpos=_0
Reply With Quote
  #177  
Old Sep 26 2015, 01:10 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 26,431
Default

Quote:
Originally Posted by Winterwolf View Post
I just purchased farm 28 and the funds were taken from my account but the farm did not show up.

https://apps.facebook.com/farmtown/?...=0&fb_bmpos=_0
Hi Winterwolf,
According to your data you bought an expansion to upgrade Farm 16 to 20x20 for 20 farm cash. That is the only purchase of land I see in your data. I do not see any others done today.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #178  
Old Sep 28 2015, 06:41 PM
AnnaWalls AnnaWalls is offline
Account Not Linked
 
Join Date: Sep 13 2009
Posts: 121
Default Question

Why is it that Farm #1 26 x 26 costs 30 coins, while 28 x 28 costs 25? This is the only farm that is this way.
Reply With Quote
  #179  
Old Sep 28 2015, 07:54 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 26,431
Default

Quote:
Originally Posted by AnnaWalls View Post
Why is it that Farm #1 26 x 26 costs 30 coins, while 28 x 28 costs 25? This is the only farm that is this way.
Hi Anna,
I moved your post from Suggestions to the Help & Support thread for Land upgrades since you are asking a question and I can better answer it here.
When the 26x26 were first released Flash player was more limited on how much it could handle and the larger sizes would cause slow downs. For this reason they made those prices a little higher so not everyone would buy them.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #180  
Old Oct 07 2015, 01:39 PM
KandieH KandieH is offline
 
Join Date: Oct 20 2014
Location: Metro Atlanta,Ga
Posts: 8
Default

please help,I did every thing that I read to do,but my farm that I paid 5,500,000,000 for to up grade to 14X14 didn't upgrade,please help,this is the first time this has happen to me.
Reply With Quote
Reply

Tags
farm expansion, farm upgrade, land upgrade, land upgrades, missing farm, missing upgrade, real estate, realtor

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:54 PM.