Go Back   Farm Town > Help & Support > Help & Support

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old Oct 09 2020, 10:03 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 18,565
Default

Quote:
Originally Posted by tadnnc View Post
I am going through the tiny tool box by her name on the bottom left, but I am not her SN and she has confirmed that to me. I will share this link with her and see if she will participate in this conversation.
Hi Tadnnc,
If you have the red dot when you go to her farms then you are her SN. She needs to click on your avatar in her neighbor bar, then click on Edit Super Neighbor in the menu. Then uncheck any of the boxes checked.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #12  
Old Oct 10 2020, 12:06 AM
tadnnc tadnnc is offline
 
Join Date: Oct 10 2009
Location: NC
Posts: 6
Send a message via AIM to tadnnc
Default

I sent my neighbor here to read this, and she confessed to me that she made me a SN so she could chat with me frequently. Also, she had checked the train management part. I am so sorry for your trouble, but I was reacting to the information I received from her. She has wasted a lot of your time and mine.
Reply With Quote
  #13  
Old Oct 10 2020, 12:11 AM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 18,565
Default

Quote:
Originally Posted by tadnnc View Post
I sent my neighbor here to read this, and she confessed to me that she made me a SN so she could chat with me frequently. Also, she had checked the train management part. I am so sorry for your trouble, but I was reacting to the information I received from her. She has wasted a lot of your time and mine.
Hi tadnnc,
That is ok. Not sure how setting you as SN would make it so she could chat with you frequently, but at least now we know there isn't a problem.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #14  
Old Oct 10 2020, 04:17 AM
heln fishing heln fishing is offline
 
Join Date: Oct 10 2020
Posts: 2
Default question

why cant neighbors earn bonus when hired to work on your farm
Reply With Quote
  #15  
Old Oct 10 2020, 04:49 AM
Tiger's Avatar
Tiger Tiger is offline
 
Join Date: Mar 12 2010
Location: UK but i'd rather be somewhere hot and sunny :) with a swimming pool!
Posts: 8,553
Default

Quote:
Originally Posted by heln fishing View Post
why cant neighbors earn bonus when hired to work on your farm
Hi heln fishing,

I have moved your post to the neighbours thread. We always try to keep posts organised by subject to make it easier to find information on any particular one.

The bonus chest benefit was added to increase workforce availability in the marketplace. Farmers would not bother going to market if they could earn exactly the same thing by working for a neighbour or buddy.
__________________
Tiger

Reply With Quote
  #16  
Old Oct 10 2020, 08:02 AM
tadnnc tadnnc is offline
 
Join Date: Oct 10 2009
Location: NC
Posts: 6
Send a message via AIM to tadnnc
Default

SN's can be shown first in the neighbor bar at the bottom of the FT window for easy access when messaging.
Reply With Quote
  #17  
Old Oct 12 2020, 08:36 AM
JNelson JNelson is offline
 
Join Date: May 12 2016
Posts: 421
Default

i have my SN set to only harvest,, not plow or plant, but for most of this past week it keeps defaulting to harvest/plow. my SN not own any combines, i doubled checked settings, cleared cache..... it still defaulting to harvest plow instead of just harvest
Reply With Quote
  #18  
Old Oct 12 2020, 09:55 AM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 18,565
Default

Quote:
Originally Posted by JNelson View Post
i have my SN set to only harvest,, not plow or plant, but for most of this past week it keeps defaulting to harvest/plow. my SN not own any combines, i doubled checked settings, cleared cache..... it still defaulting to harvest plow instead of just harvest
Hi JNelson,
I tried this with my SNs and can't duplicate it. I set them to only harvest, closed and restarted my farms and they stayed set only to harvest.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #19  
Old Oct 12 2020, 10:31 AM
JNelson JNelson is offline
 
Join Date: May 12 2016
Posts: 421
Default

Quote:
Originally Posted by Taz D View Post
Hi JNelson,
I tried this with my SNs and can't duplicate it. I set them to only harvest, closed and restarted my farms and they stayed set only to harvest.
that what i did, and still its defaulting to harvest/plow....

should i contact support? wanted to ask first as i know your all huge busy right now
Reply With Quote
  #20  
Old Oct 12 2020, 10:36 AM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 18,565
Default

Quote:
Originally Posted by JNelson View Post
that what i did, and still its defaulting to harvest/plow....

should i contact support? wanted to ask first as i know your all huge busy right now
Hi JNelson,
Unless we can duplicate it or we have others report this happening it won't help to report it to Support.

If you are allowing them to use your tools then maybe you should let them plow too, so they get some XP which they do not get when just harvesting.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
Reply

Tags
archived farm, beige dot, blue dot, can't add neighbour, colored dots, coloured dots, dots, green dot, invite, neighbor, neighbors, neighbour, new neighbours, purple dot, red dot, remove neighbour, super neighbor, super neighbor tools, super neighbors

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:12 PM.