Go Back   Farm Town > Help & Support > Help & Support

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #561  
Old Jan 06 2022, 04:24 AM
MikeYoung55 MikeYoung55 is offline
 
Join Date: Jul 21 2016
Location: Lisarow, NSW, Australia
Posts: 46
Default

Quote:
Originally Posted by spoiler1041 View Post
On the facility request wall, if you click on a work link but all work has already been done, the background color of the link stays white (making you think there is work to do the next time you look}.

Can that be made to change to that pink/purple color or maybe drop links that don't actually have any work to do???

or is it just my pc behaving this way?
It is actually slightly worse than that. If the facility originally posted (the one shown in the wall) is already completed you can still work the remaining facilities and the wall entry will remain white.
The game seems to be checking whether you have done that one particular facility recently before turning the entry pink.
__________________
Mike
User: 1278858024
Reply With Quote
  #562  
Old Jan 06 2022, 07:57 AM
SallyHL SallyHL is offline
 
Join Date: Aug 15 2009
Posts: 15
Default

I cannot finish my quest for Nicaraguan Tripe Soup. It will not let me. I have it available when I look at my facilities. Please help.
Reply With Quote
  #563  
Old Jan 06 2022, 08:07 AM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 12,664
Default

Quote:
Originally Posted by SallyHL View Post
I cannot finish my quest for Nicaraguan Tripe Soup. It will not let me. I have it available when I look at my facilities. Please help.
Hi SallyHL

You have the Nicaraguan Restaurant but you need the Taste of Nicaragua to finish your quest.

I had a look at your data and I dont see it neither on your farms nor your storage.
Reply With Quote
  #564  
Old Jan 08 2022, 04:18 PM
Franny2 Franny2 is offline
 
Join Date: Dec 03 2009
Posts: 57
Default

I paid attention today to my XP as I was working facilities. My XP would go up but then drop down subtracting the XP I just earned.
Reply With Quote
  #565  
Old Jan 08 2022, 04:28 PM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 12,664
Default

Quote:
Originally Posted by Franny2 View Post
I paid attention today to my XP as I was working facilities. My XP would go up but then drop down subtracting the XP I just earned.
Hi Franny2

Were you working your friends facilities or were you loading your own facilities?

If you were loading your own facilities then that is because the bonus batches, you dont get xp for them. Bonus batches that the mayor provides the ingredients for do not count for your experience total.

When you start all, you can see a floating messages saying the amount of products started and underneath it is the xp earned. But at the botton it will say something like "xx bonus batches sent to production" but it doesnt tell you the xp removed for starting those.
Reply With Quote
  #566  
Old Jan 08 2022, 05:42 PM
Franny2 Franny2 is offline
 
Join Date: Dec 03 2009
Posts: 57
Default

I was working neighbors' facilities
Reply With Quote
  #567  
Old Jan 08 2022, 05:51 PM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 12,664
Default

Quote:
Originally Posted by Franny2 View Post
I was working neighbors' facilities
I have been working friends facilities since you posted the first time and couldnt reproduce your problem.

Could it be possible you had several tabs open? If so, each one shows different xp amounts and could let you think xp were subtracted.

Please clear your memcache, link below. A new window will open with a list of unsettings. Close that window and your farm if it was open in another tab. Then reopen your farms and work only 1 friends facilities and see if the problem continues.

https://apps.facebook.com/farmtown/p...lear_memcached

If you still have the problem, then please contact Support team. To contact them click on the link below, fill out the form and submit it. Be patient as it can take anywhere from a few hours to a few days for them to respond to you depending on how many tickets they have ahead of yours.

http://apps.facebook.com/farmtown/settings2/support/

You will receive an automatic response email when you submit your ticket. That email will have your ticket number and a link for you to check the status of your ticket, so please do not delete that email. If you do not see the email then check your spam folder as sometimes those emails get classified as spam.

If you dont receive the automatic response then please read the following information:
http://r1.slashkey.com/forum/showthread.php?t=644366
Reply With Quote
  #568  
Old Jan 08 2022, 09:46 PM
Franny2 Franny2 is offline
 
Join Date: Dec 03 2009
Posts: 57
Default

Thanks so much, MaryMarcel! I cleared the memcache and that seems to have fixed the proble.
Reply With Quote
  #569  
Old Jan 09 2022, 09:59 AM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 12,664
Default

Quote:
Originally Posted by Franny2 View Post
Thanks so much, MaryMarcel! I cleared the memcache and that seems to have fixed the proble.
Glad to hear that Franny and thanks for coming back to let us know.
Reply With Quote
  #570  
Old Jan 09 2022, 09:06 PM
Moose Maid Moose Maid is offline
 
Join Date: Feb 15 2014
Posts: 8
Default

In the facility manager, when I want to Custom arrange my facilities, it STILL says "Coming soon". I've been buying facilities and they are all listed at the bottom. I like to keep facilities at the top that I need to manually have to load, etc. - until I can afford to buy the tool needed. So when can I expect that the Custom be enabled? I want to get the facilities living at the bottom of the Facilities Manager and put them where they belong.
Thanks.

Last edited by Taz D; Jan 09 2022 at 09:15 PM. Reason: Removed unnecessary quote
Reply With Quote
Reply

Tags
can't post from facility, cash out, duplicate facility, facilities, facility manager, facility wall requests, find facility on farm, fuel usage, funeral facilities, ingredient planner, levels, load all, non-workable facs, production facility, religious facilities, service facilities, service facility, store all

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:20 PM.