Go Back   Farm Town > Help & Support > Help & Support

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #441  
Old Apr 01 2020, 08:57 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 25,227
Default

Quote:
Originally Posted by art4227 View Post
Hi Art,
I have cleaned the train data for her.

Please try clearing your memcache (link below), then when the page of unsetting text opens close that as it is done.
If your farm is open close it. Then reopen and try again.
https://apps.facebook.com/farmtown/p...lear_memcached
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #442  
Old Apr 01 2020, 09:03 PM
art4227 art4227 is offline
 
Join Date: Mar 23 2012
Posts: 30
Default

Quote:
Originally Posted by Taz D View Post
Hi Art,
I have cleaned the train data for her.

Please try clearing your memcache (link below), then when the page of unsetting text opens close that as it is done.
If your farm is open close it. Then reopen and try again.
https://apps.facebook.com/farmtown/p...lear_memcached
Taz That fixed it thanks. Have a good evening.
Reply With Quote
  #443  
Old Apr 01 2020, 11:11 PM
Alexm2012 Alexm2012 is offline
 
Join Date: Jun 28 2012
Posts: 68
Default

hi just wondering with the release of the train manager if the devs are going to eventually allow us to have more than 10 trains and implement new carts such as new products that are constantly being released say carts to bring (semi products in) etc it would be excellent and definitely hugely profitable for them to allow this i for one would be very happy with more.
Reply With Quote
  #444  
Old Apr 01 2020, 11:23 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 25,227
Default

Quote:
Originally Posted by Alexm2012 View Post
hi just wondering with the release of the train manager if the devs are going to eventually allow us to have more than 10 trains and implement new carts such as new products that are constantly being released say carts to bring (semi products in) etc it would be excellent and definitely hugely profitable for them to allow this i for one would be very happy with more.
Hi Alexm,
You know as much as we do. All the information we have is in the current release. The developers do not tell us in advance what they are working on to release.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #445  
Old Apr 07 2020, 12:15 PM
RFMad RFMad is offline
 
Join Date: Sep 02 2010
Posts: 301
Default

I'd like to be able to load more than one train per day. I usually have 3 ships waiting for me to load and by the time I can get them loaded, more have come back. Thanks.
Reply With Quote
  #446  
Old Apr 07 2020, 12:24 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 25,227
Default

Quote:
Originally Posted by RFMad View Post
I'd like to be able to load more than one train per day. I usually have 3 ships waiting for me to load and by the time I can get them loaded, more have come back. Thanks.
Hi RFMad,
I copied your post in Suggestions to the Help & Support subject thread about trains, so I could answer you.
Are you mixing trains and ships up? You can unload and redispatch your trains anytime they come in. There is no limit for how many trains you can do this for each day.

Ships are the ones you can only load and dispatch one per day.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #447  
Old Apr 07 2020, 01:30 PM
RFMad RFMad is offline
 
Join Date: Sep 02 2010
Posts: 301
Default

Yes, you're right -- I meant ships Thanks. I would like to be able to send ships out like the trains.

Quote:
Originally Posted by Taz D View Post
Hi RFMad,
I copied your post in Suggestions to the Help & Support subject thread about trains, so I could answer you.
Are you mixing trains and ships up? You can unload and redispatch your trains anytime they come in. There is no limit for how many trains you can do this for each day.

Ships are the ones you can only load and dispatch one per day.
Reply With Quote
  #448  
Old Apr 09 2020, 12:44 PM
barbara nixon barbara nixon is offline
 
Join Date: Apr 27 2010
Posts: 318
Default

i just got 3 new cars for my train on farm 7..can't get them into the existing train..tried the yellow hand but it does not highlight the trains,,just decos around it..can't move the engine away, i have no room at end so i need to add to the beginning behind the engine, but can't move anything..
Reply With Quote
  #449  
Old Apr 09 2020, 01:10 PM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 13,173
Default

Quote:
Originally Posted by barbara nixon View Post
i just got 3 new cars for my train on farm 7..can't get them into the existing train..tried the yellow hand but it does not highlight the trains,,just decos around it..can't move the engine away, i have no room at end so i need to add to the beginning behind the engine, but can't move anything..
Hi barbara nixon

Is the train on its trip? if so, then you need to wait till it is back, unload the train and then move the cars.

If that is not the problem, then provide a link to that farm. The automatic linking does not work so you will have to create one and paste it here in a reply. Instructions on how to do that are in the following link:
http://r1.slashkey.com/forum/showthread.php?t=645850
__________________


Granjera desde el 29 de Julio 2009

Last edited by marymarcel; Apr 09 2020 at 02:51 PM.
Reply With Quote
  #450  
Old Apr 16 2020, 06:37 PM
doreenbar3193idt doreenbar3193idt is offline
 
Join Date: Aug 04 2009
Posts: 2
Default

I started playing the game when it first started on TV. I am 86 yrs old, I have computer problems, also memory problems. I put a lot of real money in the game. I still like to play and have many friends that move my trains send gift today you say you cant enough friends to send my trains.
Reply With Quote
Reply

Tags
boost train, can't boost train, can't dispatch train, connecting train cars, dispatch train, locomotive, long cars, missing train, train, trains and fac work, trains not working, unload train

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:55 PM.