Go Back   Farm Town > Help & Support > Help & Support

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #2491  
Old Apr 20 2024, 10:42 AM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 20,467
Default

Quote:
Originally Posted by LisaScobee View Post
If it's my internet then why does every other site I've tried (Google, Gmail, Twitter, Facebook, etc) WORK? And why am I getting the internet speed I pay for (the photo I can't get to work here)?
Hi LisaScobee,
You do not use the same path to every site you visit. The only thing that is the same for all of them is your link from you to your service provider. Everything after that goes to different paths through many links. It is not a direct connection from your service provider to the Farm Town servers.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #2492  
Old Apr 20 2024, 10:47 AM
LisaScobee LisaScobee is offline
 
Join Date: Sep 14 2017
Posts: 270
Angry

Quote:
Originally Posted by Taz D View Post
Hi LisaScobee,
You do not use the same path to every site you visit. The only thing that is the same for all of them is your link from you to your service provider. Everything after that goes to different paths through many links. It is not a direct
connection from your service provider to the Farm Town servers.
Now the entire site is unresponsive and I'm still going to all my bookmarks. This time I made sure I went too the game via the above link. Getting tired of being told I'm wrong. I'll call my provide but they'll tell me nothing's wrong.
__________________
USER ID number is: 1637121091 Build No: 609

Last edited by LisaScobee; Apr 20 2024 at 10:47 AM. Reason: found another issue
Reply With Quote
  #2493  
Old Apr 20 2024, 11:02 AM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 20,467
Default

Quote:
Originally Posted by LisaScobee View Post
Now the entire site is unresponsive and I'm still going to all my bookmarks. This time I made sure I went too the game via the above link. Getting tired of being told I'm wrong. I'll call my provide but they'll tell me nothing's wrong.
Hi LisaScobee,
Going back to your original post and the picture you posted, it is showing that your GPU renderer is Google's Switshader Device. This is a software acceleration. That can be causing your problem in loading the game. You need to have the Hardware acceleration enabled.

Are you trying to use a different computer or device to play?
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #2494  
Old Apr 20 2024, 01:43 PM
LisaScobee LisaScobee is offline
 
Join Date: Sep 14 2017
Posts: 270
Question

Quote:
Originally Posted by Taz D View Post
Hi LisaScobee,
Going back to your original post and the picture you posted, it is showing that your GPU renderer is Google's Switshader Device. This is a software acceleration. That can be causing your problem in loading the game. You need to have the Hardware acceleration enabled.

Are you trying to use a different computer or device to play?
Hardware acceleration WAS enabled. I've been away from my PC since my last post and the site is now working. I never touched hardware acceleration before loading the game this time. I use the same laptop to play the game unless I'm traveling and if I'm traveling I generally don't have TIME to play.

Also what is this error:


2024-04-20 19:28:57.339 ERROR{"isTrusted":true}
__________________
USER ID number is: 1637121091 Build No: 609

Last edited by LisaScobee; Apr 20 2024 at 02:32 PM. Reason: found another issue
Reply With Quote
  #2495  
Old Apr 20 2024, 02:54 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 20,467
Default

Quote:
Originally Posted by LisaScobee View Post
Hardware acceleration WAS enabled. I've been away from my PC since my last post and the site is now working. I never touched hardware acceleration before loading the game this time. I use the same laptop to play the game unless I'm traveling and if I'm traveling I generally don't have TIME to play.

Also what is this error:


2024-04-20 19:28:57.339 ERROR{"isTrusted":true}
Hi Lisa,
Is it still showing the Google's Switshader Device as being used?
Since you have been off of the computer since you last post it is possible that when you started it this time the hardware acceleration was re-enabled.

If you haven't updated your Chrome browser you do need to as Chrome is up to version 124 and your picture shows version 123.
I am glad it is loading for you now.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #2496  
Old Apr 20 2024, 07:01 PM
LisaScobee LisaScobee is offline
 
Join Date: Sep 14 2017
Posts: 270
Angry

Quote:
Originally Posted by Taz D View Post
Hi Lisa,
Is it still showing the Google's Switshader Device as being used?
Since you have been off of the computer since you last post it is possible that when you started it this time the hardware acceleration was re-enabled.

If you haven't updated your Chrome browser you do need to as Chrome is up to version 124 and your picture shows version 123.
I am glad it is loading for you now.
I'm inside the game on one tab, updating chrome on another tab and here on the third tab. Wouldn't it not let me in the game or error if the version wasn't compatible. I did nothing to initiate a Chrome update.
__________________
USER ID number is: 1637121091 Build No: 609
Reply With Quote
  #2497  
Old Apr 20 2024, 07:05 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 20,467
Default

Quote:
Originally Posted by LisaScobee View Post
I'm inside the game on one tab, updating chrome on another tab and here on the third tab. Wouldn't it not let me in the game or error if the version wasn't compatible. I did nothing to initiate a Chrome update.
Hi Lisa,
Not necessarily. The previous version could still work. It is just that we know that sometimes it won't load if you are behind on the browser and computer updates. We just happened to notice that yours was not updated, not that it was the cause of you not being able to load your farms.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #2498  
Old Apr 20 2024, 07:07 PM
LisaScobee LisaScobee is offline
 
Join Date: Sep 14 2017
Posts: 270
Default

Quote:
Originally Posted by Taz D View Post
Hi Lisa,
Not necessarily. The previous version could still work. It is just that we know that sometimes it won't load if you are behind on the browser and computer updates. We just happened to notice that yours was not updated, not that it was the cause of you not being able to load your farms.
USER ID number is: 1637121091 Build No: 603
__________________
USER ID number is: 1637121091 Build No: 609
Reply With Quote
  #2499  
Old Apr 24 2024, 12:34 AM
Fuzzy Focus Fuzzy Focus is offline
 
Join Date: Jul 03 2009
Posts: 22
Default What does this mean and what do I do with it?

2024-04-24 04:51:14.318 WARNWARNING: DOTween Log: DOTWEEN Max Tweens reached: capacity has automatically been increased from 200/50 to 500/50. Use DOTween.SetTweensCapacity to set it manually at startup

2024-04-24 04:51:14.949 WARNWARNING: DOTween Log: DOTWEEN Max Tweens reached: capacity has automatically been increased from 500/50 to 1250/50. Use DOTween.SetTweensCapacity to set it manually at startup
Reply With Quote
  #2500  
Old Apr 24 2024, 08:08 AM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 14,943
Default

Quote:
Originally Posted by Fuzzy Focus View Post
2024-04-24 04:51:14.318 WARNWARNING: DOTween Log: DOTWEEN Max Tweens reached: capacity has automatically been increased from 200/50 to 500/50. Use DOTween.SetTweensCapacity to set it manually at startup

2024-04-24 04:51:14.949 WARNWARNING: DOTween Log: DOTWEEN Max Tweens reached: capacity has automatically been increased from 500/50 to 1250/50. Use DOTween.SetTweensCapacity to set it manually at startup
Hi Fuzzy Focus

I moved your post to the thread for Game not loading.

Is this error preventing you for continue playing?
If so, what were you doing when it showed up?

Please be sure your browser is up to date and also check if your operating system is updated.
After any update, it is always better to close everything in your computer and restart it.
Reply With Quote
Reply

Tags
cannot load game, dotween, farm not loading, farm town not loading, frequent crashes, game freezes, green screen, loading issues, saving data, settweenscapacity, u00, webgl, white screen, x025, x025 error

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:39 PM.